CITEȘTE MAI MULT

Căutăm și identificăm domenii noi cu potential, lucrăm continuu la sortimentație, pentru a ne asigura că vom pune la raft doar cele mai bune produse posibile și acționăm ca partener de încredere pentru întreaga piață de comerț en-gros, comerț cu amănuntul, farmacii și benzinării. Echipa noastră competentă și bine adaptată, formată din Key Account Manageri, Reprezentanți de Vânzări și Customer Developeri, în colaborare cu partenerii noștri din retail, au ca scop comun determinarea celei mai bune metode de abordare a consumatorilor pentru a asigura o creștere durabilă a vânzărilor.

“Vânzările nu sunt o simplă abilitate pe care o înveți, vânzările sunt un stil de viață.”

Andreas Pichler, Head of Sales

Modelarea proceselor de vânzare

În calitate de partener de încredere, ne asigurăm că produsele dumneavoastră sunt puse la dispoziția consumatorilor finali, ca parte a mixului de marketing din abordarea noastră de vânzări. Luăm în considerare natura strategică și pe termen lung a deciziilor privind politica de vânzări, precum și costurile ridicate și riscurile implicate, iar apoi planificăm sistematic întregul proces de vânzări.

Echipă puternică

Cu manageri pentru clienții cheie, care coordonează relațiile cu aceștia și o echipă de teren puternică, lucrâm într-un mod profesionist pentru a găsi cea mai bună modalitate de a aborda cumpărătorii la punctele de vânzare. Iar împreună cu partenerii noștri comerciali aliniem activitățile de comunicare și promovare pe piață.

Management de Categorie

Fiind lideri de piață în mai multe categorii de produse, ne asumăm rolul de a dezvolta categorii și de a gestiona creșterea sustenabilă a brandurilor noastre. Echipa noastră de dezvoltare a clienților oferă expertiză și o înțelegere completă a datelor de piață interne și externe pentru a identifica și exploata oportunități creștere.

Digitalizare

Suntem conectați digital cu furnizorii și partenerii noștri comerciali. Echipa noastră de vânzări din teren utilizează un program SFA special dezvoltat pentru Maresi, care permite echipei să înregistreze corect toate activitățile și să transmită informațiile din teren direct către departamentul de suport clienți, key account manageri si brand manageri.

Acționăm

Vânzările sunt prioritatea principală pentru Maresi. Eforturile noastre, comune cu ale partenerilor noștri comerciali, se concentrează pe situații de tip win-win, pentru ambele părți.

Maresi International

Sediul central în Austria – echipe și parteneri în Centrul și Estul Europei. Având birouri în Austria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia, reușim să ne adresăm unei piețe de peste 50 de milioane de consumatori. Cu ajutorul partenerilor internaționali din vânzări, livrăm în Europa și pe întregul mapamond.