Misiunea noastră

În calitate de broker alimentar oferim asistență de înaltă calitate, astfel, investiția constantă în colegii noștri și în infrastructură este implicită. La nivel de grup, eforturile noastre sunt concentrate pe cei 54 milioane de consumatori din România, Austria, Europa Centrală și Europa de Est, toți gestionați de propriile organizații locale. De asemenea, ne adresăm piețelor de export din Europa și Orientul Mijlociu, atent selecționate de echipele noastre.

Bazele muncii noastre

Satisfacția consumatorilor noștri reprezintă fundația muncii noastre. Zi de zi ne străduim să înțelegem și să satisfacem nevoile lor, oferindu-le concepte de produse inovative, de înaltă calitate. Comunicarea noastră cu consumatorii este interactivă, sinceră și bazată pe respect.

Parteneriate

Ne concentrăm pe parteneriate reciproce atât cu angajații proprii, cât și cu toți partenerii noștri externi. Singura cale prin care se poate ajunge la o creștere comună este prin folosirea dialogului constructiv, orientat către soluții. De aceea, toată munca noastră este conturată de spiritul de echipă și coeziune.

Încredere

Avem încredere deplină în colegii noștri. Acest lucru îi determină să își asume responsabilități și să fie motivați în tot ceea ce fac. Prin încrederea oferită partenerilor, punem bazele unei colaborări focusată pe respect. Suntem ferm convinși că o astfel de colaborare de parteneriat va conduce spre succes.

Calitate

Raportați la misiunea noastră, ne stabilim întotdeauna cele mai înalte standarde de calitate atunci când vine vorba de produsele și serviciile noastre, alături de întreaga noastră activitate per ansamblu. Această înțelegere de bază ne conectează atât cu angajații, cât și cu partenerii noștri.

Inovație

Tradiția noastră de peste ani este combinată cu planurile de viitor. Inovația este vitală pentru succesul companiei în toate domeniile. Dezvoltăm în mod continuu produse inovatoare și concepte de marcă și lucrăm în mod constant la digitalizarea structurilor și proceselor noastre de afaceri.

Maresi International

Sediul central în Austria – echipe și parteneri în Centrul și Estul Europei. Având birouri în Austria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia, reușim să ne adresăm unei piețe de peste 50 de milioane de consumatori. Cu ajutorul partenerilor internaționali din vânzări, livrăm în Europa și pe întregul mapamond.