Brandurile sunt pasiunea noastră

În 1955, Maresi – o fată cu părul blond, împletit, răspândea vestea despre laptele de cafea austriac la sticlă – și marca începuturile pentru unul dintre cele mai importante branduri din Austria. Astăzi, ne mândrim cu un portofoliu vast de mărci proprii și internaționale, multe dintre ele fiind lideri de piață.

Partenerii noștri apreciază atât puterea noastră de vânzare, cât și capacitățile noastre de marketing. Prin creșterea constantă a portofoliului nostru de mărci proprii, suntem mereu conectați și informați, asigurându-ne cunoștințele necesare pentru a lucra în întregul mix de marketing. De asemenea, tindem să dezvoltăm o rețea de care partenerii noștri să poată beneficia când lansăm sau gestionăm branduri.

Suntem conștineți de rolul nostru ca punct central de contact pentru brandurile internaționale care doresc să se afirme în Austria, Europa Centrală și de Est. Soluțiile noastre se adaptează fiecărui brand, în mod individual și acoperă de la strategie de brand management, până la prezentare în POS.

În anul 2016, Maresi Austria a obținut cel mai înalt nivel al certificării IFS BROKER. 
IFS BROKER este un standard pentru siguranța și calitatea alimentelor, recunoscut la nivel național, care asigură că produsele îndeplinesc toate cerințele stricte privind igiena, siguranța și proprietățile specificate – un motiv în plus pentru a fi mândri!

Cariera
la Maresi

Contactează-ne

Contactează-ne

Maresi International

Sediul central în Austria – echipe și parteneri în Centrul și Estul Europei. Având birouri în Austria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia, reușim să ne adresăm unei piețe de peste 50 de milioane de consumatori. Cu ajutorul partenerilor internaționali din vânzări, livrăm în Europa și pe întregul mapamond.