Disciplina noastră distinctă

În calitate de furnizor de branduri, vedem marketingul ca fiind disciplina noastră de bază. Avem o echipă cu experiență internațională și expertiză largă, asigurând continuitate și colaborări de success cu o rețea de agenții care aduc beneficii partenerilor noștri internaționali.

Supravegherea unui portofoliu diversificat care cuprinde atât branduri proprii de succes, branduri internaționale de top, cât și branduri de tip start-up,  ne permite să fim mereu la curent atunci când vine vorba de soluții personalizate de la management strategic până la prezentarea la POS.

Branduri partenere

Echipa noastră dezvoltă mărcile pe toate canalele relevante, folosind un mix de marketing personalizat. Prioritatea lor absolută este să asigure un serviciu-clienți de înaltă calitate și o infrastructură perfectă.

O organizație locală
cu drepturi depline

Numai vânzările nu sunt suficiente. Lucrând în domeniile de Marketing, Vânzări și Aprovizionare, echipele noastre funcționează în tandem cu organizația dumneavoastră asemeni unui mediator profesionist între retailer și consumatori, asigurând cea mai bună execuție a strategiei dumneavoastră de brand.

Branduri proprii

Asemeni unei companii tipice de FMCG, cu focus pe vânzări și marketing, dezvoltăm un mix de marketing cuprinzător care plasează consumatorul în centrul strategiilor noastre.

Maresi International

Sediul central în Austria – echipe și parteneri în Centrul și Estul Europei. Având birouri în Austria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia, reușim să ne adresăm unei piețe de peste 50 de milioane de consumatori. Cu ajutorul partenerilor internaționali din vânzări, livrăm în Europa și pe întregul mapamond.