Capacitate și livrare la termen

Sub conducerea unui management cu experiență, echipele noastre dedicate își concentrează timpul pe înțelegerea priorităților dumneavoastră. Prin efectuarea de analize aprofundate a cerințelor și eficientizarea proceselor, facem tot posibilul ca mărcile dumneavoastră să își atingă obiectivele setate.

“Un lanț optimizat de aprovizionare este cheia pentru disponibilitatea produselor și managementul punctelor de vânzare, și, prin urmare, baza pentru a ajunge la cumpărătorii noștri.”

Andreas Bassler, Head of Supply Chain Management

Logistica Maresi

Principalele atribuții ale logisticii Maresi sunt planificarea, coordonarea și gestionarea lanțului de valoarea adăugată, permițându-le astfel consumatorilor și partenerilor noștri să efectueze întregul proces în mod eficient.

Planificare

Specialiștii noștri planifică rutele de circulație și procesele operaționale potrivite pentru cerințele specifice ale clienților și, în același timp, implementează riguros întregul proces.

Coordonare

Ca parte a managementului lanțului de aprovizionare, toate activitățile de achiziție, tranziție și logistică, sunt coordonate și gestionate în mod eficient.

Controlling

Managementul continuu al indicatorilor de performanta (KPI) ne asigură că atingem și menținem nivelul ridicat al serviciilor pe care le oferim.

Rapid și
eficient

Brandurile dumneavoastră sunt livrate rapid și eficient către consumatori. De la pregătirea transporturilor până la colectarea și procesarea bunurilor, serviciile oferite partenerilor noștri, atât în țară, cât și peste ocean, au la bază calitatea, viteza gestionată atent și flexibilitatea necesară pentru soluțiile personalizate.

Maresi International

Sediul central în Austria – echipe și parteneri în Centrul și Estul Europei. Având birouri în Austria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia, reușim să ne adresăm unei piețe de peste 50 de milioane de consumatori. Cu ajutorul partenerilor internaționali din vânzări, livrăm în Europa și pe întregul mapamond.