Alătură-te familiei Maresi!

Universul nostru – MARESI. Aducem împreună brandurile proprii precum renumitele Maresi Alpenmilch, Knabber Nossi și Inzersdorfer, cu branduri partenere precum Isostar, Ovomaltine, Twinings și multe altele. Cu toate acestea, cel mai puternic brand deținut este însăși echipa, care, prin profesionalism, creativitate, dedicare și atitudine pozitivă, aduce cea mai mare contribuție la succesul nostru.

Aplică acum

Momentan nu avem posturi deschise la Maresi. Cu toate acestea, sunteți binevenit(ă) să ne trimiteți o aplicație.

Aplică

SFATURI DE LA RECRUTORUL NOSTRU

3 APPLICATION TIPS FROM OUR RECRUITER

Bună, dorim să iți împărtășim câteva sfaturi astfel încât aplicația ta să fie și mai convingătoare:

  1. Fii autentic: Noi, Maresienii, suntem o comunitate deschisă, atentă și prietenoasă. Arată-ne cine esti cu adevărat.
  2. Furnizează informații complete: Pentru a evalua dacă așteptările noastre sunt în concordanță, te rugăm să specifici întotdeauna de când ai putea începe, și care sunt așteptările tale salariale. Dacă este vorba despre o poziție part-time, specifică și numărul dorit de ore de lucru.
  3. Fii concis: CV-ul tău ar trebui să fie atât concis, cât și cuprinzător. Pentru a ne oferi o impresie inițială, enumeră și descrie pe scurt cele mai importante responsabilități ale locurilor tale de muncă recente - este în regulă dacă informațiile nu încap pe o singură pagină.

 

Maresi International

Sediul central în Austria – echipe și parteneri în Centrul și Estul Europei. Având birouri în Austria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia, reușim să ne adresăm unei piețe de peste 50 de milioane de consumatori. Cu ajutorul partenerilor internaționali din vânzări, livrăm în Europa și pe întregul mapamond.