Maresi own brands

Maresi own brands

Branduri puternice, cu tradiții

Maresi România găzduiește, sub același acoperiș, o gamă largă de branduri internaționale. Specialiștii noștri în marketing investesc întregul lor know-how în creșterea continuă a brandurilor și a produselor noi pe piață. Un mix de marketing inovativ asigură un nivel înalt de conștientizare, în timp ce relevanța asigură păstrarea și obținerea consumatorilor fideli. 

„Avem grijă de produsele noastre și dezvoltăm produse noi, astfel încât acestea să contribuie la succesul companiei și să susțină creșterea cifrei de afaceri.“

Maria Laubreiter, Head of Marketing, Own Brands
Inzersdorfer®

Inzersdorfer - brandul cu o istorie de 146 de ani de producție de alimente ambientale în Austria.

Viziunea Inzersdorfer:

  • pentru consumatorii noștri: să sprijinim viața de zi cu zi cu produse relevante, care să le satisfacă nevoile.   
  • pentru partenerii noștri: să conducem și să inovăm categoria de alimente ambientale, asigurând o creștere continuă. 
  • pentru brandurile noastre: să fim termenul de referință între alimentele ambientale

Inzersdorfer s-a dezvoltat ca o familie de branduri care să se adreseze acestei varietăți de nevoi:

  • Inzersdorfer
  • Wellness
  • Pure Beef
  • Frisch&Fertig
Maresi®

Pentru plăcerea unei cafele perfecte. Maresi este renumitul lapte pentru cafea, în ambalaj de sticlă, produs în Austria începând cu anul 1995. De atunci, două generații de austrieci au adăugat un plus de savoare cafelei lor cu naturalul Lapte Maresi din Alpi. Dar de unde vine puterea acestui brand? Calitate premium, design atemporal și preocuparea permanentă față de brand, au transformat laptele Maresi într-un clasic. Pentru a produce o sticlă de 500g de lapte condensate, Maresi folosește 1 litru de lapte proaspăt. De aceea, eram numiți odată “lapte dublu”.

Shan'Shi®

Atât de asiatic. Atât de simplu. Shan’shi – lider de piață în mâncarea asiatică în Austria – oferă o gamă largă de produse pentru o adevarată experiență culinară asiatică chiar la tine acasă. Brandul este ușor de recunoscut datorită designului, dar și datorită standardelor înalte de calitate a ingredientelor asiatice. Selecția include diverse produse din țările asiatice, cum ar fi lapte de cocos, paste, legume, sosuri de soia condimentate, dipuri, supe și sosuri gata preparate. Cu selecția de produse asiatice  Shan’shi, oricine poate avea acasă un meniu asiatic rapid și ușor de gătit! Experimentați fascinanta Asie cu Shan’shi!

Vienna Ice Coffee

Vienna Ice Coffee înseamnă peste 300 de ani de tradiție vieneză într-o cafea savuroasă ready-to-go. Poate fi savurată în 9 variante diferite, toate având în compoziția lor cafea 100% arabică și lapte premium din Alpii austrieci.

Branduri proprii cu trecut și viitor

Branduri puternice și produse de calitate superioară – o pasiune pe care o aducem la viață prin dezvoltarea unor branduri similare mici și mari și prin vânzări la nivel national și peste oceane. Experiența dobândită cu ajutorul brandurilor proprii, are un impact direct asupra tuturor deciziilor luate pentru brandurile partenere.

Maresi International

Sediul central în Austria – echipe și parteneri în Centrul și Estul Europei. Având birouri în Austria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia, reușim să ne adresăm unei piețe de peste 50 de milioane de consumatori. Cu ajutorul partenerilor internaționali din vânzări, livrăm în Europa și pe întregul mapamond.