MAI MULT DECAT LAPTE

Pentru a dezvolta o companie de tip lider, pe piața brandurilor, cu rădăcini locale și o perspectivă internațională, aducem împreună brandurile proprii precum renumitele Maresi Alpenmilch, Knabber Nossi și Inzersdorfer, cu branduri partenere precum Isostar, Ovomaltine, Twinings și multe altele. Cu toate acestea, cel mai puternic brand deținut este însăși echipa, care, prin profesionalism, creativitate, dedicare și atitudine pozitivă, aduce cea mai mare contribuție la succesul nostru.

Perspectivele Maresi

Maresi este o comunitate deschisă formată din colegi din mai multe țări care se susțin reciproc și care sărbătoresc cu entuziasm fiecare reușită. Pentru a ne cunoaște cu adevărat, te invităm să urmărești video-ul acesta.

Avantajele unui membru Maresi

În cadrul companiei Maresi, echilibrul dintre muncă și viața personală este mai mult decât un trend, este o realitate de zi cu zi. Munca în echipă și respectul reciproc sunt elementele cheie în interacțiunea dintre colegi. În plus, pentru a ne arăta adevărata apreciere pentru oamenii care ne ajută să dezvoltăm un busines de succes, fiecare membru al familiei Maresi se poate bucura de nenumăratele beneficii puse la dispoziție.

Mod de lucru

Oferim un program de lucru flexibil. De asemenea, la cerere, oferim posibilitatea de a lucra pe modelul home-office.

Training

Întreg colectivul Maresi are ocazia de a se dezvolta pe plan profesional, având acces la o serie de cursuri interne sau externe organizate în cadrul companiei.

Evenimente în echipă

Ne place să fim interactivi și să sărbătorim fiecare eveniment care se ivește, de aceea, noi, cei din familia Maresi, organizăm evenimente cu tematică pe tot parcursul anului.

Sănătate

Angajații noștri beneficiază de abonamente pentru servicii medicale, la clinici private.

Beneficii Vivatis

Cu Vivatis Corporate Benefits, ne bucurăm de reduceri la peste 600 de produse.

Cafeneaua Maresi

Maresi pune la dispoziția tuturor angajaților, o serie de produse din portofoliu, de la cafeaua de dimineață, până la mesele servite pe parcursul zilei.

Maresi - din culise

Maresi România, filială a Maresi Austria, având aproximativ 30 de Maresieni, combină toate avantajele întreprinderilor mici și ale marilor corporații. Ne adresăm folosind numele mic și, datorită ierarhiilor noastre plate, suntem capabili să acționăm rapid. Cu toate acestea, avem procese structurate și putem valorifica sinergii cu companiile noastre mamă și surori - de la programe de formare, la numeroase alte beneficii.

Integrare în echipă

Integrare în echipă

La Maresi, oferim timp și ajutor noilor angajați să se acomodeze și vrem să învățăm unii de la alții. Fiecare Maresian nou primește un plan de integrare în echipă, pe care ar trebui să-l completeze în termen de 6 luni. În plus, au loc întâlniri regulate de feedback și evaluări anuale ale angajaților.

MODUL NOSTRU DE LUCRU

MODUL NOSTRU DE LUCRU

Oferim oportunitatea de a modela procesele existente și invităm pe toată lumea să contribuie cu idei noi. În funcție de domeniul de expertiză al fiecăruia, acționăm în primul rând ca generaliști și suntem responsabili pentru fiecare brand, și mai apoi urmărim fiecare pas pe parcurs. Astfel se creează domenii largi și diverse de responsabilitate și o etică de lucru independentă. Colaborarea și suportul echipei, chiar și între departamente, sunt elemente centrale ale spiritului nostru Maresi.

Cheia succesului nostru

Cheia succesului nostru

Hatice Akalin,
Head of Human Resources

"Cheia succesului nostru este familia Maresi. În calitate de reprezentanți pasionați ai mărcilor lor, fiecare membru al familiei Maresi se dedică trup și suflet serviciului clienți și acționează în mod responsabil, cu accent pe soluții și imaginea de ansamblu. Își iubesc activitatea desfășurată și prețuiesc investiția noastră continuă în construirea unei culturi corporative motivante, a celui mai bun mediu de lucru posibil și în formarea și dezvoltarea lor profesională consecventă"

V-am stârnit interesul?

Vrei să faci parte dintr-o companie stabilă? Vrei să înveți de la colegii tăi, să te dezvolți și să-ți găsești locul în ierarhiile noastre plate? Îți oferim un mediu de lucru minunat, responsabilități interesante și proiecte fantastice. Scrie-ne dacă vrei să devii Maresian.

LinkedIn
LinkedIn

If you want to get the latest news from Maresi Romania, follow us on LinkedIn.

Maresi LinkedIn Page

Maresi International

Sediul central în Austria – echipe și parteneri în Centrul și Estul Europei. Având birouri în Austria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia, reușim să ne adresăm unei piețe de peste 50 de milioane de consumatori. Cu ajutorul partenerilor internaționali din vânzări, livrăm în Europa și pe întregul mapamond.